SGK EMEKLİLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞME

http://temad.org/sgk-emeklilik-hizmetleri-genel-muduru-ile-gorusme/
SGK EMEKLİLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞME
TEMAD Gn.Bşk. Sn. Hamza DÜRGEN, Gn.Bşk.Yrd. Sn. Av. Fazıl GÜRLER ve Ynt.Krl. üyesi Hk.Kom.Bşk. Sn. Av. Engin ATİK ile birlikte, SGK Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürü Sn. İsmail YILMAZ ziyaret edilmiştir.
Ziyaretimizde;
1-Hava Kuvvetleri Komutanlığında muvazzaf olarak görev yapan 2000-2001-2002 mezunu Astsubayların sınıf okulu öncesi almış oldukları Yüksek Okul eğitimlerinin, bazı Astsubaylar için hizmet başlangıcı, bazı Astsubaylar için borçlanma sayılması nedeniyle, mağduriyet yaşayan meslektaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi hususu ile,
2-Emekli maaşını bizzat alan Astsubaylar ile vefat nedeniyle eşi veya çocuklarından maaş alanların sayısı hakkında bilgi verilmesi ile TEMAD üyelik aidatlarının (gönüllü olanlar için) maaşlardan otomatik olarak kesilmesi hususları görüşülmüştür.